Branduri

 

Confidentialitatea datelor si securitatea informatiilor

 

 

Accesarea siteului  Merango.ro  implica automat acceptul utilizatorului ca datele personale introduce sa fie pastrate si prelucrate de Merango. Scopurile prelucrarii acestor date sunt exclusiv: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotiile Merango.ro, transmiterea de newsletter, vouchere, oferte speciale sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de Merango prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.). Merango, prin SC Weku Trading SRL se obliga ca datele personale ale utilizatorilor sa nu fie difuzate catre terti. Pe site-ul www.merango.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care apar prin accesarea contului si parolei personale. Merango nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Merango.ro. numai in scopul declarat al acestui site

Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru procesarea comenzilor, finalizarea livrarilor sau informari despre eventualele promotii.. Datele personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept pentru verificarea tranzactiilor comerciale sau orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Merango certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.